Bedsted skole

140 børn fra Bedsted skole planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
8. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
100 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vores skole (Bedsted skole) er sidste år blevet en udeskole. Vi er i gang med at lave et udeskoleområde på skolens område, som skal bruges til udeskoleundervisning. Lige nu er det blot et ukrudtsområde, men vi er allerede i gang med de første forberedelser. Derfor drømmer vi om at skabe små rum, hvor eleverne kan finde ro og kigge på forskellige planter og dyreliv. Til at lave disse rum mangler vi træer. Vi vil meget gerne inddrage skolens elever (indskoling + mellemtrin), så de føler, at det er DERES område. Den 8. november har vi en temadag, hvor hele skolen skal lære om skov, træer og klima. Selve forløbet har vi ikke i detaljer endnu. Vi ved bare, at vi vil arbejde sammen på tværs af klasserne, så de store kan hjælpe de små.

Skole

Bedsted skole