Kolofon for hjemmesiden

Hvem har udviklet og bidraget til hjemmesiden.

Æble på træ.

Udvikling af sitet

Hjemmesiden er udviklet af Skoven i Skolen og webfirmaet Kathart i 2013 og 2014.

• Ideudvikling, design og koordination: Alex Mølbach og Malene Bendix, Skoven i Skolen og Kathart.
  • Projektstyring hos Kathart: Franz Berliner.
  • Design og IA: Marianne Godskesen, Kathart.
  • Programmering: Kathart og Novicell.
  • Grafik: Rasmus Klit.
  • Tegninger: Eva Wulff.

Skribenter

Indholdet på hjemmesiden er mange menneskers værk. Du kan finde ideer til udeaktiviteter, faglige undervisningsforløb og en lang række forskningsbaserede artikler udeskole og udendørspædagogik. Ideer og artikler er skrevet af mange forskellige lærere, naturvejledere, læreruddannere, forskere, formidlere, studerende mv. Forfatternavne finder du på den enkelte artikel. Tusind tak for alle bidrag.

Nye skribenter

Vi tager med kyshånd imod nye artikler og materialer, redigerer dem og lægger dem ud på sitet til glæde for mange. Send via mail til info@skoven-i-skolen.dk eller info@udeskole.dk.

Tegner

Vi er så heldige at have Eva Wulff fra Grafisk Tegnestue som vores faste hustegner.

Fotografer

Fotografierne på hjemmesiden er venligt udlånt af forskellige fotografer. Du kan generelt finde fotografens navn under et foto. For de øverste fotos i en artikel må du dog pege på et fotografi med din mus - og kan så finde fotografens navn som en lille note - eller kigge i kolofonen.

Her er en liste over alle de fotografer, der har leveret fotos til hjemmesiden. De skal have stor tak for lån af billeder.
  • Henning Bagger, Fotograf på Scanpix
  • Janne Bavnhøj, tidligere webmoster for Skoven i Skolen og Udeskole.dk
  • Malene Bendix, koordinator for Skoven i Skolen og udeskole.dk
  • Henrik Bjerg, fotograf
  • Søren Fodgaard, Dansk Skovforening
  • Morten D.D. Hansen, Naturhistorisk Museum i Aarhus.
  • Simon Høegsberg, fotograf
  • Simon Høegmark, naturklasselærer på Svendborg Skole
  • Frank Juel Pedersen, udeskolelærer på Hammerum Skole
  • NaturGrafik.dk har venligst lånt os dyrefotos af flere naturfotografer.
  • Eva Skytte, naturvejleder ved Dansk Skovforening
  • Lasse Bak Sørensen, naturklasselærer på Rødkilde Skole
  • Henrik Bjerg, fotograf.
  • M.fl.

Redaktør på hjemmesiden

Malene Bendix.

Webmaster på hjemmesiden

Alex Møllbach.

Almanak og Årstidshjul

Malene Bendix.

Kopiering af materialer

Alle kan kvit og frit bruge materialer fra Skoven i Skolens hjemmeside og printe dem ud på papir. Materialer må ikke kopieres til andre hjemmesider. Fotos og tegninger kan hentes til brug i undervisningen.

Skoven i Skolen har siden 2007 været medlem af Copydan Tekst og Node.

Tekst og foto: Malene Bendix.