Udeskole på Stjernevejskolen - Naturlig-vis

Rapport over et pilotforsøg med undervisning i skoven på Stjernevejskolen i Hedensted. 2005 - 06.

Bøgetræer.

Udeskole i skoven

På Stjernevejskolen ved Hedensted flyttede lærere og elever fra skolens tre 1. klasser undervisningen ud i skoven hver tirsdag i skoleåret 2005/2006. Eleverne blev kørt i busser til en skov i nærheden.

Rapport

Projektet med bustransport er nu afsluttet og lærer Gitte Valbak, som stod for projektet, samler i rapporten Naturlig-vis   (PDF) (606 KB) projektets resultater.

Fortsat udeundervisning

Lærere og elever har besluttet, at de fortsat vil sørge for at have en udedag om ugen i skolens nærområde. Du kan læse om rammerne for det nuværende arbejde med udeskole på Stjernevejskolen i denne folder, som blev udgivet i 2007 (se PDF).

Klasse:Lærere
Sted:Skov

Forfatter: Gitte Valbak, udeskolelærer ved Stjernevejskolen, gitte.valbak@stjernevejskolen.dk.
Foto: Malene Bendix.