Udearealer

Udearealer og pædagogiske intentioner. En artikelsamling på Statens Byggeforskningsinstituts hjemmeside www.sbi.dk

Udeskolelærer og barn fra Gl. Rye skole. Foto: Martin Einfeldt.

På Statens Byggeforskningsinstituts hjemmeside www.sbi.dk har Inge Mette Kirkeby samlet en række artikler om skolens udearealer, der er yderst relevante i forbindelse med udeskole. Artikelsamlingen eksisterer kun i elektronisk form, og vil blive udvidet løbende.

Derfor er der godt ude af Inge Mette Kirkeby, arkitekt MAA, ph.d, seniorforsker, Statens Byggeforskningsinstitut (2005).

Fag og uderum af Birthe Bjerrum, pædagogisk konsulent (2004).

Skolen i bevægelse af professor, cand.pæd. Mogens Hansen. Danmarks Pædagogiske Universitet (2004).

Udeundervisning og den menneskelige faktor af seminarielektor i natur/teknik og biologi Trine Hyllested, Holbæk Seminarium. Ph.d. studerende ved Danmarks Pædagogiske Universitet (2004).

Klasse:Lærere

Forfatter: Inge Mette Kirkeby.