Genplant Planeten 2017

Der er åbent for tilmelding til Genplant Planeten 2017

Spader i massevis.

Her kan du tilmelde din skole til klimaprojektet Genplant Planeten, hvor skolebørn over hele landet fra 6.-10. november planter træer for et bedre klima.

Skoler kan deltage med en eller flere klasser.

Dansk Skovforening gennemfører klimaprojektet Genplant Planeten.
Vi tilbyder 100 gratis træer pr. klasse, og vi har 50.000 træer at dele ud af. Danske Planteskoler står for pakning og transport af træer til en aftalt adresse. Det er først-til-mølle princippet der gælder.

Tilmeldning til Genplant Planeten 2017 er nu lukket..

I kan plante træerne:

• På skolens egen jord.
  • I skove som I selv har kontaktet og lavet en aftale med.
  • I skove som i den kommende tid lægger invitationer ud på Danmarkskortet. Klik på ”Skove” i højre margin. Hvis du tager imod en invitation fra en skov, så kontakt skoven og lav en planteaftale. Derefter tilmelder du dig Genplant Planeten.

Bemærk! I tilmeldingsformularen fremgår alle de oplysninger, vi har brug for, når du laver en planteaftale med en skov.

Gå direkte til tilmeldingsformularen.

Kontakt
Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os på info@genplantplaneten.dk eller telefon 3378 5214.

Genplant Planeten kampagnen foregår i første uge af november 2017.