Ishøj Naturcenter

Ishøj Naturcenter formidler og giver gode oplevelser i naturen til børn og unge i Ishøj Kommune.

Ishøj Naturcenter.

Ishøj Naturcenters primære formål er at tilbyde gratis naturformidling og friluftsaktiviteter til daginstitutioner og skoler i Ishøj Kommune.

Vi ønsker at vække Ishøjs børn og unges nysgerrighed og forståelse for menneskets samspil med naturen, skabe en undren og give lyst til at færdes i naturen samt give dem en miljømæssig ansvarlighed både lokalt og globalt.

Du vil kunne finde os i waders ved stranden, blandt dyrene i dyreparken og under træernes kroner i skoven. Formidlingen under åben himmel med Naturvejlederen, giver børn og unge en anderledes oplevelse, som de ikke får i klasseværelset og institutionen.

Årligt har vi ca. 7.000 besøgende i alle aldersgrupper med institutions og skolebesøg, åbne arrangementer for hele familien samt projekter med adskillige samarbejdspartnere i kommu-nen.

Institution

Ishøj Naturcenter