Skov

Bier – året rundt

Bier - året rundt.

Besøg en bigård en eller flere gange. Lær om bier, bestøvning, biavl - og honning.

Skovens fugle og folk

Forside på børnehæftet "Skovens fugle og folk"

Børnehæfte om skovens fugle og folk - og 12 ideer til aktiviteter med fugle - én for hver måned i året.

Skovens træer

Forsiden på børnehæftet "Skovens træer"

Børnehæfte og 12 aktiviteter om skovens træer - én for hver måned i året.

Grovboller med birkesaft

Gode grove boller - bagt med birkesaft. Foto: Eva Skytte.

Her finder du opskriften på gode boller til morgenmaden, frokost eller mellemmad.

Hulebyg - leg og læring i et praktisk projekt

Brug nogle skoledage, eller en temauge, på at bygge huler med elever på mellemtrinnet. Udover design og håndværk er der også fokus på samarbejdsevner og personlige kompetencer.

Areal (skovareal)

Danmarks kort med markering af skove.

Her kan du læse om Danmarks areal og om det danske skovareal. Du kan også se hvordan træerne er fordelt.

Dogme-sport i skoven

Undervisningsforløbet tilsigter, at eleverne anvender uderummets ressourcer i forbindelse med at skabe lege/øvelser.

Jordbund, dyr og planter

Skovbund med svampe.

Naturundersøgelse af jordbund, dyr og planter.

Naturkvalitet i skoven

Kig op i bøgeskoven.

Undersøg skovens naturkvalitet - et mål for et naturområdes biodiversitet og klimarobusthed.

Elevernes egne naturundersøgelser

Undersøg naturen.

Undersøg naturen - og afprøv den naturfaglige metode.

Abonnér på RSS - Skov