Hvad er Udeskole Praksis

Her kan du finde viden og erfaringer med udeskolens praksis - skrevet af praktikere.

Udeskolelærer og børn fra Gl. Rye skole.

Udeskole på mange måder
Der er mange forskellige måder at gribe udeskole an på. I Danmark og i landene omkring os er der gjort en masse erfaringer, som er værdifuld ballast, hvis man vil arbejde med udeskole.

Erfaringer
Vi har samlet nogle af disse erfaringer i en række artikler og reportager om udeskolens praksis. En del har generel relevans, mens andre er knyttet tæt til praktikeren. Vi håber, at artiklerne kan inspirere dig i udviklingen af din egen praksis.

Find flere erfaringer
Du kan finde mere praksiserfaring på udeskolekortet. Og du kan finde masser af ideer til ude-undervisning og udeskole i menuen Aktiviteter og materialer. Opsøg også den voksende bunke af litteratur på området i Udeskole Forskning.

Klasse:Lærere
Årstid:Forår, Sommer, Efterår, Vinter