Østervangskolen

450 børn fra Østervangskolen planter 300 træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2017.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
8. november 2017

Hvor mange træer planter skolen?
300 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Hele skolen mødes til dagen hvor eleverne sammen med et par kammerater (2 til 3 personer i hver gruppe) planter et træ. Vi har endnu ikke planlagt det præcise tidspunkt endnu. Måske kommer klasserne/årgangene en efter en over til ansvarlige lærer (Benjamin Nørgaard Bording) og planter træerne lidt efter lidt. De nærmere omstændigheder planlægger vi sammen i den kommende fremtid. Vi kontakter selv lokalpressen og byggemarked angående lån af spader. Vi arbejder meget udendørs på skolen med både udeundervisning, skoleskov og skolehave. Dette vil så blive en ny skoleskov som eleverne kan følge udviklingen af. Vi arbejder med beskrivelse af træ-arter i N/T og vores elever er meget skarpe på hvad fotosyntesen er for noget. VI vil afprøve nogle af klima-undervisningsmaterialerne fra jeres side i foråret hvor vi plejer at arbejde med 4. klasserne om hvad der sker med træerne i foråret. Der tapper vi blandt andet birkesaft fra de store birke som står omrking den plads hvor den nye skov skal stå.

Skole

Østervangskolen