Østsjællands Biavlerforenings Skolebigård

Østsjællands Biavlerforening har hjemsted på en naturgrund 3 km nord for Hårlev. Her modtager vi besøg af foreninger og skoleklasser fra april - til september.

Børn og biavl. Foto: Ernst Haarder.

Østsjællands Biavlerforenings medlemmer kommer primært fra Køge - Stevns og Faxe kommuner. Vi er den 3. største forening i Danmark.

Vi har begynderundervisning for unge og voksne hver tirsdag eller torsdag i perioden april - august. Der undervises i små hold på 8 -10 biavlere med en kyndige instruktør som holdleder. Desuden er der hold for erfarne biavlere hver onsdag. I perioden april - september modtages besøg af enkeltpersoner, foreninger og skoleklasser dag eller aften efter aftale. Vi har også instruktører, der kan undervise i dagtimerne hos dig.

Vi samarbejder med Køge kommune på Naturcenter Åshøj, Stevns kommune på Naturcenter Stevns på Mandehoved samt Faxe kommunes skoleprojekter Faxe-bierne i Faxe og Vibeengskolen i Haslev.

Institution

Østsjællands Biavlerforening