Andst Børne og Skolecenter

60 børn fra Andst Børne og Skolecenter planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
7. november 2016
8. november 2016
9. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
50 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vi er et børnecenter som består af 60 børnehavebørn samt 140 skolebørn. Vi bor i en dejlig landsby der hedder St.Andst og vi har kun boet sammen i to år. Børnehavens lokaler er helt nye og det betyder at det er vores legeplads også. Vi mangler planter(træer) på vores legeplads og vi synes ideen med at vi både får planter på vores dejlige center og samtidig giver børnene en viden og indsigt i hvorfor det er så vigtig at vi passer på vores planet er fantastisk. Vi vil plante mandag d.7 november til og med onsdag d.9 november. Inden selve plantningen vil der være en pædagogisk aktivitet hvor børnene via læreplanstemaet natur vil få viden omkring planter og igen hvorfor og hvordan vi kan passe på vores jord. Desuden arbejder vi med læreplanstemaet bevægelse i denne periode og det at vi alle sammen er aktive med at grave mange huller:) og det at være udenfor er også med til at plantedagene bliver gode og lærerige Træerne skal bl.a plantes på børnehavens legeplads samt på et grønt areal hvor børn fra skolefritidsordningen leger meget om eftermiddagen. Denne grønne plet bliver også brugt i frikvarteret af hele skoledelen.

Skole

Andst Børne og Skolecenter
Markdannersvej 4. Store Andst.
6600 Vejen
hsp@vejenkom.dk