Assensskolen

150 børn fra Assensskolen planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
7.-11. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
400 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Det er hovedsagligt elever fra mellemtrinnet og udskolingen der deltager i projektet. Der er dog også et par sprogklasser udelukkende med to-sprogede elever med. Der vil blive arbejdet forskelligt med emnet, men vandets kredsløb, miljø, fotosyntese, skovfældning er oplagt at tage fat på. Desuden er målet også det sociale i at skabe noget sammen, og følge sit træ vokse. Vil vil gerne inspirere eleverne til at tage ejerskab på miljøet. Præcist hvordan træerne bliver plantet er ikke vedtaget endnu da der er flere ideer i spil, men fælles for dem begge er at vi vil prøve at skabe forskellige oaser med mulighed for leg og hygge.

Skole

Assensskolen