Børnehuset Emmersbæk

70 børn fra Børnehuset Emmersbæk planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
7. november 2016
8. november 2016
9. november 2016
10. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
50 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Hej. Vi er et børnehus i Hirtshals med ca 70 børn, som før har været med under navnet Børnehaven Nejstdalen. Nu er vi slået sammen med to andre børnehaver i en gammel nyrenoveret skole. Her er rigtig meget udendørsplads, og vi har også geder, kaniner, heste og høns. Men vi mangler noget skovplads hvor der kan bygges huler og hvor der med tiden kan klatres i træerne :-) Derfor vil vi rigtig gerne være med, og sprede det gode budskab om hvorfor vi alle skal passe på vores jord og plante nogle flere træer. Vi er gode til at skrive indlæg til aviserne og invitere journalister herud også. Så her vil helt sikkert komme omtale herfra hvis vi er så heldige at få lov til at være med i projektet og få nogen af jeres træer.

Skole

Børnehuset Emmersbæk