Bymarkskolen

23 børn fra Bymarkskolen planter træer for et bedre klima.
Plantning foregår 9.november 2016 på skolens egen jord.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
9. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
50 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
3. Klasse på Bymarkskolen planter en skoleskov. Onsdag, kl 9 og et par timer frem, på skolen. Det er et større projekt hvor eleverne før plantningen af skoven arbejder et par gange, med landskabet og herunder hvordan vi har ændret den naturlige skov til industri, til igen at plante, mere naturlig og flere kulture. Derudover skal eleverne have en hel dag med forskellige aktiviteter, fx deltage i fældning af træer samt opskæring til planker, træklatring med seler og reb. Plankerne skal efterfølgende tørre og eleverne laver redekasser, som opsættes på skolen, inden foråeret. Eleverne oplever derfor hele processen med at plante, fælde og producere. Samtidig med information omkring forskellige træer er mm.

Skole

Bymarkskolen