Familiens naturbog

En bog om året i naturen.

Foto af "Familiens naturbog".

Anmeldelse

Familiens naturbog er en smuk, spændende og letlæst opslagsbog, der beskriver små og store begivenheder i naturen i løbet af året. Bogen skal give ideer til familiers (og skolers) ture i naturen året rundt.

Bogen er delt op i forår, sommer, efterår og vinter, og gennemgår for hver måned gode historier om udvalgte dyr, planter, naturfænomener, naturtyper osv. En kalender giver overblik over hvad der er oplagt at kigge på netop nu. Overalt krydres med ideer til aktiviteter og iagttagelser man selv kan gennemføre i naturen.

Her står lidt om det meste – og en hel masse spændende emner tages op. Hvert emne er behandlet så grundigt som to sider nu tillader det. Af og til kunne man ønske sig mere viden – men så må man selv søge videre. Inspiration er der masser af.

Sproget er enkelt og levende, og man mærker tydeligt forfatternes eget engagement og den store ballast af praktisk viden som bogen bygger på. En lang række smukke fotografier og tegninger, samt en harmonisk opsætning fremmer også læselysten.

Familien i naturen er en appetitvækker for familier og andre der holder af at færdes ude året rundt.

Familien i naturen er skrevet af Thomas Bille og Leif Schack-Nielsen, der begge er biologer, undervisere, naturvejledere, forfattere og fotografer.
 

Bestilles hos

Boghandleren, Biblioteket.

Hvem, hvad, hvor

Sted:Sø og å, Kyst og hav, Skov, Åbent land
Årstid:Forår, Sommer, Efterår, Vinter

Kolofon

Forfatter:
Thomas Bille og Leif Schack-Nielsen.

Forlag og udgivelsesår:
Politikens Forlag og Friluftsrådet, 2002

Illustrationer:
Farvefotos og tegninger

Antal Sider:
249

ISBN:
87-567-6532-0