Miljøminister i udeskole

Troels Lund Poulsen drog sidst i marts i skoven med udeskolebørnene på Stjernevejskolen.

fint besøg i skoleskoven

Jeg havde besøg af miljøminister Troels Lund Poulsen sidst i marts. Han arbejder med perspektiverne for undervisning i naturen, og havde læst en stor og flot artikel i Vejle Amts Folkeblad om Udeskole på Stjernevejskolen.

Vi havde en superdag, hvor jeg underviste ham og børnene i min 1. klasse i dansk. Ministeren ville nemlig ud i vores lille Skoleskov og sidde på en skovtaburet sammen med børnene, mens jeg underviste i ugens bogstav P for pindsvin, vi plantede vores små egetræer, som vi havde sået, da vi lærte A for agern. Besøget sluttede af med miljøsuppe tilberedt på bål.

Se billeder på www.stjernevejskolen.dk.

Venligst

Kirstine Birkerod Hinke
Stjernevejskolen, Mosegade 75
8722 Hedensted
email: kirstinehinke@ofir.dk

Kirstine Birkerod Hinke, lærer Stjernevejskolen

Kirstine underviser i dansk - og havde i marts 2008 besøg af Miljøminister Troels Lund Poulsen i udeskolen.