Planter i forårsskoven

- forårsblomster

Planter i forårsskoven.Intet foto.

Anmeldelse

En god lille begynderbog for dig, der vil lære forårsskovens planter at kende. I virkeligheden møder man ikke særlig mange plantearter i en almindelig dansk forårsskov. Kun lidt over tyve - og de skulle være til at overskue.

Denne lille håndbog har kun taget de mest almindelige arter med - og det gør den enkel og overskuelig. Den er let at have i lommen - og nem at slå op i. Dog kan du møde planter, som du ikke kan finde i bogen..

Planterne er opdelt efter blomsternes farve. Man finder frem til planterne ved hjælp af instruktive tegninger. For hver planter er der vist få, men karakteristiske kendetegn. Til hver art er knyttet en kort tekst. Teksten fortæller især om plantens levested, livsbetingelser og anvendelse.

I serie De små håndbøger findes også "Træer i skoven".

Fag:Natur/Teknik, Biologi
Klasse:0. - 3. klasse, 4. - 6. klasse, 7. - 9. klasse