Stillingsopslag - udepædagog til england

Pædagog søges til opstart af en skovbørnehave i Bath, England

pædagog søges til opstart af en skovbørnehave i bath, england

Vi søger en pædagog der er godt forankret i sin udelivs faglighed, og som er god til at skabe relationer til forældre så de føler sig trygge ved at aflevere deres børn til en anderledes dagligdag. Da iagttagelser er en vigtig del af den pædagogiske metode i England, lægger vi vægt på, at du kan arbejde med udvikling (og dokumentation) med udgangspunkt i dine iagttagelser.

Vores kendetegn er: Høj faglighed, Humor, Fleksibilitet, Selvstændighed.

Vi søger en pædagog der:
• Mestrer dagligdags engelsk i skrift og tale
• Har naturfaglig profil
• Vil være med til at opbyge en dansk skovbørnehave tilpasset engelske forhold.

om guinea lane nursery

Vi er en privatejet institution som åbner en udflytterafdeling med plads til 20 børn i alderen 3-4 år pr. 6. juni 2011. Stillingen er tidsbegrænset i første omgang til 6 måneder. Der kan være mulighed for forlængelse.

Institutionens souschef er dansk.

Guinea Lane Nursery er en institution beliggende i centrum af Bath og har børn i alderen 0-5 år, den er privatejet. Jacqui Watson ejer yderlig 2 instutioner, Combe Down samt Alice Park.

Skovbørnehave tanken er ikke udbredt i England, så du skal forvente en vis grad af usikkerhed hos forældrekredsen. Du skal derfor være indstillet på høj grad af kommunikation med forældrene om dagligdagen.

Vi har et højt fagligt niveau, der tager udgangspunkt i børnenes initiativer, barnets logbog som er dokumentation af barnets dagligdag samt et bindeled til hjemmet. Logbogen anerkender relationen mellem forældre og institution. Vi er desuden underlagt EYFS det engelske curicclicum.

Foto: Malene Bendix

frister og samtaler

Stillingen er til besættelse 15. maj 2011 eller snarest derefter.

Ansøgningsfristen er 10. april 2011, vi afholder samtaler d. 2. maj i København hvor udvidet straffeattest bedes medbragt, den internationale version.

Samtalerne foregår på engelsk. Ansøgningen sendes elektronisk til: childcare@guinealanenursery.co.uk

kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at e-maile childcare@guinealanenursery.co.uk eller kontakte Jeanette Steinbeck på 0044 1225 487858. Du kan også læse mere om vores institution på www.guinealanenursery.co.uk/ og www.facebook.com/pages/Guinea-Lane-Nursery/145243145534776