Træer i Nordeuropa

En håndbog med beskrivelser af over 700 arter af træer og vedplanter.

Træer i Nordeuropa  Intet foto.

Anmeldelse

En håndbog med beskrivelser af over 700 arter af træer og vedplanter. Her kan du finde alle de træer du kan se i Danmark. Også træer der ikke naturligt vokser i Danmark, men som er indført af mennesket.

Du kan vælge at nøgle dig frem via bogens trænøgler - eller du kan bruge farvetegninger af blade på bogens første sider, til at skyde dig ind på hvilken art du står overfor. Der er masser af gode illustrationer, så med lidt held kan man finde selv sjældne træarter, uden at bruge nøglerne.

Den mest omfattende bog til artsbestemmelse af træer på dansk. Som i andre floraer er sproget præget af forkortelser og fagsprog. Så den er lidt besværlig at læse.

Kodeord: Træer, nåletræer, løvtræer, buske, vedplanter, artsbestemmelse, kulturhistorie.

Bestilles hos

Boghandleren eller på biblioteket