Udeskolekonference - tilmeld dig gerne nu

Nyhedsbrev fra Udeskole.dk 8. juni 2010


NYHEDSBREV FRA UDESKOLE.DK
 
Kære Læser
  
**TILMELD DIG UDESKOLE-KONFERENCEN NU**
Sidste frist for tilmelding til konferencen "Udeskole, faglighed og læring - i praksis", som VIA og Skoven i Skolen afholder 31. august - 1. september er rykket tilbage til 28. juni. Og vi beder alle som ved at de vil deltage om at tilmelde sig nu eller snarest. Tilmelding foregår på VIA´s hjemmeside.
 
Årsagen er, at de fleste tilmelder sig en konference i sidste øjeblik - og det giver os problemer, fordi vi skal komme med bindende tilmelding til Vingstedcentret 2 måneder før konferencens start. Derfor skal vi vide, om den kan gennemføres den 28. juni. Tilmeld dig derfor nu, hvis du ved du vil afsted.
 
Det bliver en fantastisk konference med masser af faglige workshops, netværking og kloge, erfarne praktikere og teoretikere. Vi har prøvet at gøre det så billigt som muligt. Prisen er 2200 kr. og så kan du tilkøbe festmiddag og overnatning i alle prisklasser (suite på Vingstedcentret eller sovepose i jernalderhus eller eget telt). Programmet for udeskolekonferencen kan du finde her:
 
**SKOLENS REJSEHOLD I UDESKOLE**
Skolens rejsehold besøgte udeskolen i Danmarksgade Skole i Esbjerg den 15. april 2010 - og hørte om udeskolekonceptet i Esbjerg Kommune og i Danmark.
 
**DE UDVALGTE - I UDESKOLE**
I Hasle Bakker ved Århus har man udviklet et helt nyt læringskoncept, som kobler udeskole med mobiltelefoner og dramaet "De udvalgte". Biologiundervisning om søer, vandløb og biotoper flyttes ud i naturen - og eleverne arbejder med opgaverne som en del af en miljøgyser, der foregår dels på deres mobiltelefoner og dels i den virkelige verden - naturen, som skal undersøges. Læs mere om læringskonceptet i NYHEDER:
 
**UDESKOLE & FOREST SCHOOL**
Mads Bølling sammenligner i en opgave fra DPU udeskole i Danmark med Forest School i England. Læs mere om opgaven - og find den i FORSKNING > INTERNATIONALT:
 
**SOMMERFUGLE**
Det er tid for sommerfugle. Du kan lokke dem til dig med banan om dagen eller lys om natten. Se her hvordan:
 
**MEN GLEM IKKE...**
...at tilmelde dig udeskolekonferencen nu, hvis du ved du vil deltage. Tilmelding på VIA´s hjemmeside.
 
Med venlig hilsen
UDESKOLE.DK
 
Malene Bendix (koordinator, redaktør og skribent)
Amalievej 20
1875 Frederiksberg C
Tlf.: 3324 4266
E-mail: info@udeskole.dk
 
Formålet med nyhedsbrevet er at holde læseren
orienteret om udeskoleaktiviteter rundt om i landet.
Vi modtager med kyshånd indlæg til nyhedsbrevet.
 
Nyhedsbrevet udkommer når der er nyheder.
 
Ønsker du at opfordre andre til at at modtage nyhedsbrevet,
kan du henvise til adressen:
http://www.udeskole.dk/site/nyhedsbrev/
 
Her kan du også afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke
ønsker at modtage det længere.

Kolofon