Del fotos og klimaideer på Instagram - og vind en fuglekasse.

Fra den 2. til den 15. november kan I vinde fuglekasser ved at dele fotos og klimatanker på Genplant Planetens Instagramkonto.

Genplant Planeten.

Genplant Planeten på Instagram

I kan bruge Instagram som en del af klimaundervisningen. Her er fire muligheder: I kan dele på disse fire hashtags:

• #genplantplaneten
  • #klimaide
  • #klimapostkort
  • #brevfrafremtiden.

Du kan finde kopiark som støtter arbejdet i "Klimatanker" i hæftet "Genplant Planeten - Træets kredsløb og klimaet". Se her i højre margin.

De fotos, ideer og breve, som I lægger op fra den 2. november til den 15. november 2015, vil vi kigge igennem. Og de bedste vinder en fuglekasse.

Del fotos - og vind en fuglekasse

På hashtag #genplantplaneten kan I dele fotos af børn som planter træer - og andre skov-, træ- og klimabilleder som passer på temaet "Genplant Planeten". De tre bedste fotos får en fuglekasse tilsendt :)

Klimaideer til verdens politikere

På hashtag #klimaideer kan klassen lægge gode ideer til, hvad vi kan gøre for et bedre klima. Tegn eller byg jeres klimaideer og læg et billede op. Bedste ide får en fuglekasse.

Vi sender jeres klimaideer og postkortene nedenfor videre til relevante danske politikere - og prøver at bruge dem i forhold til COP21 i Paris.

Postkort til en politiker

På hashtag #klimapostkort kan I lægge fotos af postkort, I har skrevet til politikere, om hvad I synes, de skal gøre for at komme klimaforandringerne i møde. Tag et foto af dit postkort og læg det op. Bedste postkort får en fuglekasse.

Brev fra fremtiden

Hvordan ser verden ud om 100 år? Klarede vi klimaproblemet - eller hvordan lever vi med det? Skriv et brev fra dit tipoldebarn og læg et billide af det op på hashtag #brevfrafremtiden. Bedste brev får en fugleklasse :)