Eltang skole og børnehave

39 børn fra Eltang skole og børnehave planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016.

Hvor planter skolen?
"Paradis skoven" Eltang kirkegård

Hvornår planter skolen?
8. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
50 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
0. +1. kl. arbejder sammen i Understøttende Undervisning. Vi har i samarbejde med Eltang kirke aftalt, at få etableret en skov-kirkegård. For at styrke lokalsamfundet, synes vi det er en god ide, at plante et sted, som de fleste børn er kendt med og jævnligt har deres gang. Vi har gennem mange år har haft et tæt samarbejde med kirken. Endvidere har skolen et grønt flag og den røde tråd i skolens arbejde er bl.a. bygget op om bæredygtighed, vedvarende energi og naturen, og projektet her er således i tråd med skolens værdisæt. Vi vil plante træerne Tirsdag den 8. november på et afgrænset område bagerst på kirkegården, hvor der er en lille skov i forvejen.

Skole

Eltang skole og børnehave