Fladsåskolen

Folkeskoven i Tappernøje har fået tildelt endnu mere jord, derfor ønsker byen i et samskabelsesprojekt at gentilplante skoven med byens skoler og institutioner

Folkeskoven i Tappernøje er plantet for 20 år siden af byens skoleelever og borgere. Folkeskoven har nu vokset sig stor og flot, og er med tiden blevet til et af Tappernøjes stolte vartegn. I skoven kan man finde: Naturbase, Shelter, Skovlegepladser, Musiksti, Observationsplatform, Eventyrsti, Fugletårn, Hundeskov, Vikinge Langhus, Skovtoilet, Ridesti, Orienteringsløb, Geocaching, men også et årligt Halloween-løb for byens unge, samt et Skovens Dag arrangement for hele familien. Skoven har fået flere og flere besøgende, der bl.a. benytter skoven til familieskovture, fødselsdage, firmaevents, men også til ro og fordybelse. Folkeskoven bruges også til lærlings formål af skoler og institutioner.

Folkeskoven er nu så kendt, at Næstved kommune efter Laugets ønske, har godkendt og opsat flot vejanvisningsskilt på hjørnet af Sneserevej og Svingkærvej.

Folkeskovens FrivilligLaug har været så heldige, at Næstved Kommune har lyttet til vores flerårige ønske om tildeling af mere jord til Folkeskoven. Vi er kommet i mål og har netop fået den glade nyhed. Jordarealet overfor campingpladsen hører nu med ind under Folkeskoven. Derfor drømmer Folkeskovens FrivilligLaug nu om at foretage en ny skovrejsning. Måske allerede til foråret? Måske til Skovens Dag 6. maj 2018 ? Folkeskovens FrivilligLaug håber på, at I borgere, byens skoler, institutioner og dagplejere, samt alle andre interesserede, vil være med i dette skovrejsningsprojekt. En tilplantning af det nye Folkeskovareal, hvor alle hjælpere efterfølgende får udleveret et mindefuldt plantebevis, præcis som dengang for 20 år siden, der hvor det hele startede.
Vi håber på hjælp til dette fra Næstved Kommunes skoler 

Skov

Fladsåskolen
Svingkærvej (ud for Harevænget )
4733 4733
22125092
folkeskoven@outlook.dk

Kontaktperson

Charlotte Roest
22125092
folkeskoven@outlook.dk

Tid

10.00 ( 08-11-2017)

Mødested

Folkeskoven Tappernøje , indgang fra Svingkærvej 4733 Tappernøje

Skoler skal selv medbringe

Skovle og stikspader