Grejbank: Holbæk

Lån og lej bålgryder, telte, kajakker, fuglekikkerter, fiskestænger og andet udstyr til friluftsliv i en grejbank.

Lån og lej udstyr
I Grejbank Holbæk kan du låne og leje udstyr til friluftsliv i og efter skoletiden. Du kan se, hvad du kan låne, på Grejbank Holbæks hjemmeside. Du kan se hvad du kan låne og bestile grej ved at ringe eller ved at bruge den sikre kontaktformular her.

Hvad er en grejbank
Grejbankerne er et landsdækkende netværk af udlånssteder, som giver skoler, foreninger og klubber over hele landet en nem og billig adgang til at låne friluftsudstyr - og introducere især børn og unge for friluftsliv. Grejbankerne er placeret på efterskoler, ungdomsskoler, naturcentre og friluftsgårde og lignende rundt om i landet - og drives gennem frivillig arbejdskraft. Bag Grejbankerne står: Ungdomsringen, Efterskoleforeningen og Friluftsrådet. Grejbankerne er støttet med udlodningsmidler til Friluftslivet.

Kontakt
Vil du høre nærmere om grejbankerne, kan du kontakte Jakob Simonsen i Friluftsrådet, tlf. 30 22 16 64 eller
e-mail sim@friluftsraadet.dk
Hvis du vil have information om sikkerhed og ansvar i forbindelse med skolers og institutioners sejlads med børn, unge og voksne så kan du kontakte naturvejleder Lars Borch Jensen, der har tlf. 86 89 88 88 og e-mail larsborch@tdcadsl.dk.

Institution

Ønsker du mere information om Grejbank Holbæk og udlejning, kan du kontakte os via vores sikre kontaktformular her, eller ringe i tidsrummet mandag - fredag fra 09:00-15:00.

Petter Bak

Adresse: Kanalstræde 21, 4300 Holbæk