Grejbank: Ranum Efterskole

Lån og lej bålgryder, telte, kajakker, fuglekikkerter, fiskestænger og andet udstyr til friluftsliv i en grejbank.

Udstyr.
Lån og lej udstyr
I Grejbanken på Ranum Efterskole kan du låne og leje udstyr til friluftsliv i og efter skoletiden. Du kan se, hvad du kan låne, på grejbankens hjemmeside. Du kan bestille grej, ved at ringe eller skrive en e-mail til grejbankens bestyrer, som du også finder på grejbankens hjemmeside.

Hvad er en grejbank
Grejbankerne er et landsdækkende netværk af udlånssteder, som giver skoler, foreninger og klubber over hele landet en nem og billig adgang til at låne friluftsudstyr - og introducere især børn og unge for friluftsliv. Grejbankerne er placeret på efterskoler, ungdomsskoler, naturcentre og friluftsgårde og lignende rundt om i landet - og drives gennem frivillig arbejdskraft. Bag Grejbankerne står: Ungdomsringen, Efterskoleforeningen, og Friluftsrådet. Grejbankerne er støttet med Tips- og Lottomidler til Friluftslivet.

Kontakt
Du kan kontakte grejbankernes tovholder Kristian Blicher Jepsen, der er konsulent i Friluftsrådet på 24636858 og e-mail: kbj@friluftsraadet.dk hvis du vil høre nærmere om grejbankerne. Hvis du vil have information om sikkerhed og ansvar i forbindelse med skolers og institutioners sejlads med børn, unge og voksne så kan du kontakte naturvejleder Lars Borch Jensen, der har tlf. 86 89 88 88 og e-mail larsborch@tdcadsl.dk.

Institution

Ranum Efterskole