Grejbank: GrejbankFyn

Lån kanoer, kajakker, sup-boards, fuglekikkerter, lejrudstyr og andet grej til friluftsliv i GrejbankFyn.

Lån udstyr
I GrejbankFyn (UngOdense, Odense Kommune) kan du låne udstyr til friluftsliv i og efter skoletiden, både som skole, institution og forening. Du kan se, hvad du kan låne på grejbankens hjemmeside. Du kan reservere udstyret online, samt ringe eller maile til grejbanken.

Hvad er en grejbank
Grejbankerne er et landsdækkende netværk af udlånssteder, som giver skoler, foreninger og klubber over hele landet en nem og billig adgang til at låne friluftsudstyr - og introducere især børn og unge for friluftsliv. Grejbankerne er placeret på efterskoler, ungdomsskoler, naturcentre og friluftsgårde og lignende rundt om i landet - og drives gennem frivillig arbejdskraft. Bag Grejbankerne står: Ungdomsringen, Efterskoleforeningen, og Friluftsrådet. Grejbankerne er støttet med udlodningsmidler til Friluftslivet.

Kontakt
Vil du høre nærmere om grejbankerne, kan du kontakte Jakob Simonsen i Friluftsrådet, tlf. 30221664 eller e-mail sim@friluftsraadet.dk
Hvis du vil have information om sikkerhed og ansvar i forbindelse med skolers og institutioners sejlads med børn, unge og voksne så kan du kontakte naturvejleder Lars Borch Jensen, der har tlf. 86 89 88 88 og e-mail larsborch@tdcadsl.dk.

Institution

GrejbankFyn