Halsnæs lilleskole

120 børn fra Halsnæs lilleskole planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
10. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
50 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vi er en lilleskole med en gammel have fyldt med træer. Nogle træer er efterhånden blevet for store og nogle er faldet i stormen. Der har været sygdom i et par træer, og andre har vi måtte fælde p.g.a. ombygninger m.m. Vi ligger ved siden af en økologisk landsby, som vi har et godt samarbejde med. Her skal vi i år starte op med skolehaver. Vi er en skole, som har det grønne flag, og vi arbejder med natur og miljø i alle klasser. Vi har en fast udedag, og er ofte i naturen. I indskolingen har vi træer som et fast tema. Vi har i år besluttet at have en lille biotop i en skov i nærheden. Her tager vi ud mindst 4 gange om året. En gang for hver årstid og andre gange med andre temaer. Vi bruger materialer fra skolen i skoven og skov og naturstyrelsen. Vi skal nu plante nye træer, så haven fortsat vil være en have fyldt med dejlige træer, som børn og voksne kan have glæde af. Derfor holder vi en fællesskabsdag, hvor vi planter træer i vores dejlige have.

Skole

Halsnæs lilleskole