Hannæs Østerild Skole

61 børn fra Hannæs Østerild Skole planter 300 træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2017

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
9. november 2017

Hvor mange træer planter skolen?
300 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vores indskoling som i år består af 44 børn fra 0.-3. klasse og vores mindste asylklasse skal plante træerne. Vi er en skole i Nordvestjylland, som mangler små kroge med læ, der kan inspirere børn og voksne til leg og læring i den åbne natur på en ny og anderledes måde. Vi skal plante træerne torsdag d. 9. november på skolen arealer, hvor der som sagt mangler læ og mere opdeling for at skabe hygge og nærvær blandt børn og voksne. Vi har tænkt os at arbejde på tværs af klasserne med et skov- og klimaemne i uge 45. Torsdag som er dagen, hvor der skal plantes, vil vi invitere forældre og andre interesserede til et åbent hus arrangement, som en del af festlighederne. Måske forældre og børn kan hjælpes med at plante et træ.

Skole

Hannæs Østerild Skole