Lørslev Friskole

29 børn fra Lørslev Friskole planter 300 træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2017.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
7. november 2017
8. november 2017

Hvor mange træer planter skolen?
300 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vi er en lille friskole og børnehave, beliggende i en dejlig landsby 7 km fra Hjørring.

Vi har siden skolens start arbejdet på at gøre vores udeområde skønt og mere grønt. I forbindelse med vores børnehave er der lavet en dyregård, som skolebørnene i SFO-tiden også har stor fornøjelse af. Vi har fundet jeres undervisningsmateriale meget interessant og vil gerne koble det på et plante-træer-projekt i november, hvor vores MiniMellem (2.-4. klasse) og Mellemtrin (5.-7. klasse) skal plante.

Træerne skal plantes således, at de på sigt skaber et nyt udeområde i forbindelse med skolens fodboldbane samt klatrestativ, hvor børnene kan lege i deres pauser og frie tid. Endvidere ved vi, det vil glæde vores aktive beboere i området, at vi får noget grønt.

Skole

Lørslev Friskole