Løvet Skov

Løvet Skov deltager i Genplant Planeten 2017, hvor vi inviterer skoleklasser ud til en spændende dag i skoven.

Vi vil gå en tur i skoven og vise en skov, der blev genplantet for 3 år siden. Vi vil desuden passere både gammel løvskov og nåletræsskov, og eleverne kan tælle årringe på fældede træer.

Vi fortæller om de dyr, der er i skoven, og hvilke skader de forvolder på en ikke indhegnet skov. Vi kan evt. også vise dyrene fra optagelser på vildtkamera - det hele afhænger af den tid, skolen har til arrangementet.

Plantning af træer vil foregå i et let tilgængeligt område, hvor stormen har væltet træerne, og som ligger klar til selv at springe i skov. Der vil siden være mulighed for at eleverne kan følge træernes opvækst.

Eleverne kan sidde og spise deres madpakker i det fri ved langborde.

Skovområdet ligger tæt på Bryrup, Grædstrup og Brædstrup.

Skov

Løvet Skov