Osted Fri- og Efterskole

79 børn fra Osted Fri- og Efterskole planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
7. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
200 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Genplant Planeten er elevrådets arbejde i indskolingen i 2016/17. I år åbner vores længe ventede NaturVærket Lejre, som skal fungere som vores nye ude-SFO og skolens mulighed for at imødekomme udeskole-tanken. Vi får bygget et langhus med plads til både undervisning, bålarrangementer og håndens arbejde. Udenfor skal der være skolehaver og en ny lund, hvor Genplant Planeten passer perfekt ind i Osted Fri- og Efterskoles tanker for et udeskolerum. Genplant Planeten vil fremadrettet køre som en del af elevrådets arbejde i indskolingen, hvor træerne skal passes og eleverne har mulighed for at få del i skoven mens de er på OFE.

Skole

Osted Fri- og Efterskole