Poulstrup Friskole og Børnehus

155 børn fra Poulstrup Friskole og Børnehus planter 400 træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2017.

Hvor planter skolen?
Vrejlev Kloster

Hvornår planter skolen?
10. november 2017

Hvor mange træer planter skolen?
400 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Poulstrup Friskole og Børnehus er en nyere friskole med tilhørende børnehus, der ligger i naturskønne omgivelser i Poulstrup midt i Vendsyssel.

Hele skolen vil afsætte fredag d.10 november fra 8.30 til 11.45 til at plante træer på et stykke landbrugsjord, som Vrejlev Kloster har været så venlige at lade skolen plante på. Jordstykket er placeret øst for skolen bag en boldbane og i forbindelse med eksisterende skov. Med sin beliggenhed omgivet af træer er skoven, naturen og klimaet en naturlig del af skolens hverdag, og naturen bliver brugt aktivt i forskellige aspekter af undervisningen på alle klassetrin.

Skole

Poulstrup Friskole og Børnehus