Rønneskolen afd. Søndermark

370 børn fra Rønneskolen afd. Søndermark planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016.

Hvor planter skolen?
Bornholms Golf Klub, Rønne

Hvornår planter skolen?
9. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
500 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Søndermarkskolens 0.-6. kl. deltager i arrangementet. Vi deltog også sidste år i et meget stort event, hvor hele Rønneskolen plantede 1000 træer ved Kanegårdskoven. I år bliver det ikke så stort. Vi bruger det super gode materiale som "Skolen i skoven" har, til at tale om klima, skoven og hvilke træer, der vokser hvor. I år har vi kontakt til/samarbejde med den lokale golfklub om at plante et levende læhegn. Golfklubbens egne gartnere deltager. De klargør det areal der skal plantes og passer og plejer træerne efterfølgende. Vi skal lige i kontakt med Golf klubben ang. hvilke træer de ønsker. Det har ikke været muligt i dag, så jeg vender tilbage med ønskerne hurtigst muligt. Jeg har måtte krydse af på plantesæk 2, men ved ikke om det er dem der er bedst.

Skole

Rønneskolen afd. Søndermark