Tag fat på de store udfordringer

Naturvejledning Danmark udbyder to kurser om biodiversitet, klima, natursyn mv. for alle som har lyst.

Børn fisker i bæk. Foto: Malene Bendix.

To kurser om de store spørgsmål

Naturvejledning Danmark - som er foreningen af naturvejledere i Danmark - har to gode tilbud om kurser om noget af det, som brænder allermest på i vores tid. Læs lidt om kurserne her - og meget mere på Naturvejledning Danmarks hjemmeside.
 

Tag fat på de store udfordringer!

Klimakrise – Biodiversitet – Naturdannelse – Natursyn – Handlingskompetence – Rewilding. 
Naturvejledning Danmark afholder 5 workshopdage i 2022, som sætter fokus på og skaber debat omkring hvordan vi kan arbejde med temaer, som kan være både store og uoverskuelige. Hvordan gør vi det konkret og handlingsorienteret – og hvilke værktøjer er det godt at have i værktøjskassen, så vi kan skabe handlingskompetence og håb hos deltagerne?
 

Tag fat på Natursyn!

Naturvejledning Danmark afholder i samarbejde med Biologiforbundet en workshopdag, der sætter fokus på begrebet Natursyn og hvilken natur det er, vi gerne vil have. Naturdebatten fylder rigtig meget i disse tider, blandt befolkningen, blandt politikere, blandt forskere og andre fagfolk. Men hvad er op og ned i denne debat? Hvad kan ligge til grund for uenighederne og hvilke faglige, følelsesmæssige og værdimæssige forståelser ligger bag? Og hvordan formidler vi dem?
Spred gerne i dit netværk!
 

Find flere kurser

Se alle foreningens kurser her.