UDESKOLE - Undervisning udenfor klasseværelset

Forside af UDESKOLE - undervisning udenfor klasseværelset.

To udeskolelærere har skrevet en håndbog med 25 forløb til ni fag i fem typiske nærmiljøer: byen, grøftekanten, kirkegården, søen og skolegården.

Bier – året rundt

Bier - året rundt.

Besøg en bigård en eller flere gange. Lær om bier, bestøvning, biavl - og honning.

Skovens fugle og folk

Forside på børnehæftet "Skovens fugle og folk"

Børnehæfte om skovens fugle og folk - og 12 ideer til aktiviteter med fugle - én for hver måned i året.

Skovens træer

Forsiden på børnehæftet "Skovens træer"

Børnehæfte og 12 aktiviteter om skovens træer - én for hver måned i året.

Livstræer

Tag på besøg i en statsskov og find store, gamle eller specielle træer, og udpeg dem som Livstræer.

Hulebyg - leg og læring i et praktisk projekt

Brug nogle skoledage, eller en temauge, på at bygge huler med elever på mellemtrinnet. Udover design og håndværk er der også fokus på samarbejdsevner og personlige kompetencer.

Karakteristik af storbyens teenagere

Eleverne arbejder med samspillet mellem sprog, kultur og sproglig mangfoldighed. De skal undersøge karakterer i byrummet og skabe en fiktiv fortælling ud fra deres iagttagelser.

Lyrik og rum

Lyrik og rum. Delt undervisningsforløb via Skoven i Skolens kort.

Gennem fortolkning af digtet "Den sidste gang gennem byen" skal eleverne få lydene fra byen til at spille sammen med Dan Turèlls lyrik.

Sangkrig

En sangkonkurrence!

Natur-domino

Spil natur-domino.

Spil domino med ting og sager, I finder i naturen.

Abonnér på RSS - Dansk