Håndarbejde

Hulebyg - leg og læring i et praktisk projekt

Brug nogle skoledage, eller en temauge, på at bygge huler med elever på mellemtrinnet. Udover design og håndværk er der også fokus på samarbejdsevner og personlige kompetencer.

Udtryk i lyrik og kunst - på museum

Skitse af udeskoleforløbet.

Med udgangspunkt i et besøg på en kunstudstilling arbejder eleverne tværfagligt med æstetiske udtryk i forskellige medier, herunder lyrik, kunst og håndværk.

Strikkegrafitti og ponpon-træer

Ponpon træ

Landart og bykunst med garn og perler.

Mit Vadehav

Materialer til undervisning om, ved og i Vadehavet til mange fag. Der arbejdes tværfagligt med emnet eleverne kommer ud og oplever naturen og kulturen.

Udeskole - viden i virkeligheden

Udeskolepige i tarzangynge.

En kort vejledning om udeskolens praksis og didaktik. Bestil hæftet gratis eller læs en onilne bladreversion.

Besøg en kirkegård

Skolepiger på kirkegården

...i kristendomskundskab og arbejd tværfagligt med dansk, matematik og håndarbejde.

Bånd og snore

Tre forskellige teknikker til at slentre, flette og slynge snore

Arbejd i naturen med at flette, sno, slentre og slynge historiske bånd og snore - og lær om, hvordan de er blevet brugt.

Væv et billedtæppe

Mikroskopisk foto af en rødalge.

...af ting og sager fra skoven.

Forårsbånd

Flot bulgarsk forårsbånd.

Flet et forårsbånd i rødt og hvidt - gammel bulgarsk tradition.

Fyrrekogler på snor

Fyrrekogler på en snor.

Lav en flot og meget enkel uro af kogler fra fyrretræer.

Abonnér på RSS - Håndarbejde