Billedkunst

UDESKOLE - Undervisning udenfor klasseværelset

Forside af UDESKOLE - undervisning udenfor klasseværelset.

To udeskolelærere har skrevet en håndbog med 25 forløb til ni fag i fem typiske nærmiljøer: byen, grøftekanten, kirkegården, søen og skolegården.

Akvarium - skab dit eget vandhul

Fang smådyr i søen - og lav et akvarium.

Læs her, hvordan du kan opbygge dit eget akvarium - og undersøge små dyr fra vandhullet.

Hulebyg - leg og læring i et praktisk projekt

Brug nogle skoledage, eller en temauge, på at bygge huler med elever på mellemtrinnet. Udover design og håndværk er der også fokus på samarbejdsevner og personlige kompetencer.

Saml skrald langs kysten, og lav land art

Saml skrald langs kysten, og brug det til at lave noget visuelt, for at sætte fokus på problemerne med eksempelvis plastik i havene.

Julekurv af karton

Julekurv - se her, hvordan du folder den.

Klip og fold en julekurv af karton - og fyld den med julegodter.

Stenløb

Skema.

Et stenløb på 2 timer, hvor en enkelt lærer kan have mange elever i gang på samme tid. Passer til 3.årgang. Godt til en fagdag eller tur ud af huset.

Landart i billedkunst

Enkel landart.

Klassen lærer om landart - og arbejder med landart i naturen.

Strikkegrafitti og ponpon-træer

Ponpon træ

Landart og bykunst med garn og perler.

Mit Vadehav

Materialer til undervisning om, ved og i Vadehavet til mange fag. Der arbejdes tværfagligt med emnet eleverne kommer ud og oplever naturen og kulturen.

Learning Museum

Forsiden af bogen "Learning Museum".

En praksismanual til samarbejde mellem museer, læreruddannelser og skoler.

Abonnér på RSS - Billedkunst