Tybjerg Privatskole

180 børn fra Tybjerg Privatskole planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
6. november 2016
13. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
500 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vi vil på vores skole lave "Tybjerg park" som skal være et grønt område, som både skal kunne bruges af skolen men også af andre interesserede i vores område. Alle klasser er med til at plante, dog er det vores plan, at de største elever er med til at hjælpe de mindste elever. Det er vores mål at inddrage fag som dansk, natur/teknologi, matematik m.fl. samt naturfag for de større klasser. Træerne skal inddrages flere gange i løbet af året, så at klasserne kan følge med i udviklingen. Træerne vil blive placeret i nogle halvcirkler, hvor der skal kunne foregå undervisning, og hvor klasserne kan fordybe sig. Vi vil især benytte os af materialer fra "Skoven i skolen" samt anden relevant materiale. Vi vil fx sammen med de mindste klasser gennemgå "Skovens træer", mens de større elever skal lære om fotosyntesen, klima m.m.

Skole

Tybjerg Privatskole