Biavler: Hanherreds Biavlerforening

Hanherreds Biavlerforening inviterer skoleklasser til at se nærmere på biavl. For voksne er der møde i skolebigården hele sommeren (tirsdag aften kl.19:00).

Skoler kan besøge Hanherreds Biavlerforening.

Skoleklasser er altid velkomne i skolebigården. Vi har bidragterne klar.

Klasselæreren kontakter bare en af bestyrelses medlemmerne (se under kontakt på www.hanherredbiavl.dk) med oplysning om hvornår klassen ønsker at se nærmere på biavlen (1. maj -1. september), så finder vi en biavler som kommer for at fortælle og vise hvad et bistade i virkeligheden indeholder.

Erfaringsmæssig bør I have mindst en time til rådighed hos bierne, da vi ved at børn i alle aldre heldigvis har en masse gode spørgsmål.

Vi vil samtidig gerne opfordre til at klassen arbejder lidt med biavlen i skolen før besøget i skolebigården, da vi har erfaret at alle så får den bedste oplevelse ud af besøget.

Har skolen ikke selv materiale kan Danmarks biavlerforening kontaktes på www.biavl.dk. Se også materialer nedenfor.

Institution

Hanherreds Biavlerforening