Vesterbakkeskolen

100 børn fra Vesterbakkeskolen planter 1000 træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2017.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
7. november 2017

Hvor mange træer planter skolen?
1000 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
På Vesterbakkeskolen, som ligger i udkanten af Randers er der 16 hektar jord til skolen. Vi er igang med at bruge jorden omkring skolen til urtehave og dyrehold.

Vi vil meget gerne tilplante i et bælte langs markerne omkring skolen, for at skabe læ og for at optimere forholdene for de vilde dyr der er i området. På den måde får vi også et bedre miljø til skolens elever, vi bruger meget vores ude områder.

Vesterbakkeskolen er en special skole for 110 elever med nedsat fysisk/psykisk funktionsniveau. Når vi gerne vil plante træer på skolen, går det fint i tråd med vores ude-skole undervisning. Vi har en afdeling af skolen der arbejder med at skabe undervisnings-rum på skolens udenoms arealer. Når vi planter træer tirsdag den 7. november 2017, vil vi gøre dagen til en særlig dag, hele skolen vil deltage og klasserne vil hver på deres måde inddrage det de kan i undervisningen.

Skole

Vesterbakkeskolen