Vestermose Natur- og Idrætsfriskole

175 børn fra Vestermose Natur- og Idrætsfriskole planter 1000 træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2017.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
6. november 2017

Hvor mange træer planter skolen?
1000 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Hele skolen fra 0. - 9. klasse skal plante træer. Vi er en natur og idrætsfriskole, som kommende skoleår har et særligt fokus på natur og bæredygtighed. Vi er midt i et 3. årigt forløb, hvor alle klasser er en del/har andel i en en 'grøn læseplan', som i år fokuserer på bæredygtighed. Genplant planeter vil være et rigtig godt supplement i dette forløb. Vi vil genopbygge vores skoleskov, samt plante et 'skovhegn', som kan give læ til eleverne, samt åbne muligheder for i vores naturfagsundervisning, at studerer det plante og dyreliv, et skovhegn giver mulighed for. Træplantningen foregår på skolen, SFO og børnehave.

Skole

Vestermose Natur- og Idrætsfriskole