Vinderslev Skole

14 børn fra Vinderslev Skole planter træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2016.

Hvor planter skolen?
Malmhøj Plejecenter

Hvornår planter skolen?
5. november 2016

Hvor mange træer planter skolen?
50 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vinderslev Skole ligger nærmest nabo til et plejehjem. Dette har en meget stor grund, grænsende op til marker, hvor der er plads til at plante. 2. klasse skal i "understøttende undervisning" arbejde med klima og træer med udgangspunkt i det medfølgende materiale. Vi skal op og se på plejehjemmets grund og snakke med beboerne om projektet. Vi planter en eftermiddag som et klassearrangement med forældre og søskende. Her deltager de af plejehjemmets beboere, som kan og vil. Forældre med landbrugsmaskiner harver eller fræser det område, der skal beplantes. Der serveres kaffe og brød og hygges. Efterfølgende passes området med træerne af 2. klasse i "understøttende undervisning". Det er "deres projekt" og de skal følge det, til de forlader skolen efter 6 klasse, hvor en ny klasse måske kan "arve" den lille skov samt ansvaret. Vi regner med at invitere den lokale presse med til plantedagen. DER ER ET LILLE MEN: Vi har endnu ikke lagt os helt fast på den endelige dato. Der er mange, der skal have det til at passe. Vi vender tilbage med en rettelse, hvis datoen laves om.

Skole

Vinderslev Skole