Vores Naturbørnehave

15 børn fra Vores Naturbørnehave planter 100 træer for et bedre klima med Genplant Planeten 2017.

Hvor planter skolen?
På skolens egen jord

Hvornår planter skolen?
8. november 2017

Hvor mange træer planter skolen?
100 træer

Hvor mange klasser planter?

Hvor mange børn planter?

Hvad sker der?
Vi er en Naturbørnehave som gerne vil være med i jeres genplantningsprojekt. Vi har i kraft af at være en naturbørnehave stor fokus på naturen den muligheder og ressourcer, vi har en legepark hvor vi gerne vil plante nogle træer som vi sammen kan passe og værne om. Vi er fuld ud opmærksom på at projektet henvender sig til skoler, og at vi ikke nødvendigvis har brug for at plante 100 træer i vores legepark. Vi vil derfor gerne dele træerne med børnehaverne i vores nærområde. Det er alle børnehaver som har stort fokus på naturen og flere af den har det grønne flag. Vores Naturbørnehave vil plante onsdag d. 8. november kl. 10.00 i legeparken, hvis vi kommer i betragtning til træerne, vil vi i november måned lave et tema omkring træer og de forskellige sorter som så ender ud i en plant et træ dag.

Skole

Vores Naturbørnehave