Børn, dyr & natur

- om børns oplevelse og udvikling i naturen.

Forside af bogen "Børn, dyr & natur".

Anmeldelse

Børns glæde ved naturen er en forudsætning for at de kan være ansvarlig overfor den. Forfatteren diskuterer og illustrerer hvordan man som lærer vækker den glæde. Bogen er delt i to dele. En teoretisk og en praktisk.

1. I første del udvikler forfatteren en række værdifulde tanker omkring børns spørgsmål og erkendelser gennem aktiviteter i naturen. Børns samvær med dyr får også speciel opmærksomhed.
  2. Anden del er beskrivelser af en lang række aktiviteter ude i naturen, hjemme i naturværkstedet, med eksperimenter og med kreative aktiviteter. Ud over det en del praktiske råd om indretning af udearealer og pasning af dyr.

Kvalitet: En vidensbank. En fin, klog og vigtig bog om at give børn glæde ved naturen.

Bestilles hos

Boghandleren eller på biblioteket.

Fag:Natur/Teknik
Klasse:0. - 3. klasse, 4. - 6. klasse, Lærere