Blogs

Her kan du finde blogs fra udeskolefolk med alle mulige interesser.

Søg i
Materialetyper

Seneste blogindlæg

Af Karen Barfod |

Danske Underviseres Samråd og Undervisningsministeriet har 1. februar 2017 udgivet tolv pejlemærker for god undervisning. Udeskolelæreren passer ind her.

Af Karen Barfod |

Optælling af skoler i 2013/14 viser at 18,4% af alle danske skoler har en eller flere klasser, der har udeskole.

Af Charlotte Åsell Pedersen og Ulrik Engkær Hansen |

En danskfaglig dag på Sophienborgskolen, hvor stedet det didaktiske- hvor er i fokus.

Af Lasse Bak Sørensen |

Målstyringen vil standardisere en skole, der i forvejen er alt for industrielt tilrettelagt og gøre den endnu mere kedelig.

Af Karen Barfod |

Hvad er rigtig udeskole? - Bogen "Uteskoledidaktikk" forholder sig til forskellige praksisser

Af Karen Barfod |

Også i Tyskland spirer udeskolebevægelsen frem

Af Charlotte Åsell Pedersen og Ulrik Engkær Hansen |

Udeskole, åben skole eller skolen i virkeligheden er begreber der flyver rundt. Men har alle ikke samme mål?

Af Karen Barfod |

I Maj var jeg i Chengdu sammen med min kollega Lis for at afholde et outdoorkursus for 35 pædagoger i en børnehave med 800 lattermilde børn.

Af Lars Hansen |

Hvordan kan læreren hjælpe eleverne til at håndtere uforudsigeligheden i udeskole.

Af Lasse Bak Sørensen |

Vi bliver nødt til at tale om det. Åbent, ærligt, højt og tydeligt. Lov 409 spænder ben for de progressive dele af skolereformen.

Skribenter

Jeg skriver til nye og erfarne udeskolelærere. Om oplevelser og sansning, om den gode udeskoledag og især om udvikling af udeskole.

Stephan Springborg er naturvejleder og vildtkonsulent i Naturstyrelsen. Han blogger om naturen, verden og livet - sådan i store træk.

Jeg er forfatter og skolelærer. Lærerjobbet kommer i første række, så jeg får kun skrevet i ferier og lidt i weekenderne.

To udeskolelærere fra Sophienborgskolen blogger om det praktiske udeskoleliv.

Velkommen til en blog om udeskole, kultur og museer fra Nationalt netværk af skoletjenester

Velkommen til forskerbloggen TEACHOUT. Her kan du læse nyt om forskning i udeskole.

Velkommen til Karen Barfods blog om udeskole og lærerens arbejde, sorger og glæder, udfordringer og gyldne øjeblikke i uderummet.