Udeskole - viden i virkeligheden

En kort vejledning om udeskolens praksis og didaktik. Bestil hæftet gratis eller læs en onilne bladreversion.

Udeskolepige i tarzangynge.

Undertitel

En kort vejledning om udeskolens praksis og didaktik.

Kort beskrivelse

"Udeskole - viden i virkeligheden" handler om udeskolens praksis og didaktik. Hæftet samler viden, erfaringer og gode idéer i en kort og enkel form - og lægger op til debat om, hvordan vi underviser i udeskolen. Hæftet er let læst og illustreret med fotos fra udeskoler overalt i Danmark.

Du kan både få hæftet gratis på tryk, som pdf-fil (2 MB) eller læse hæftet online i en bladre-version.

Bestilles hos

"Udeskole - viden i virkeligheden" er gratis og kan bestilles hos Skoven i Skolen på info@skoven-i-skolen.dk.

Hæftet kan afhentes gratis i Skoven i Skolen på Amalievej 20, 1875 Frederiksberg C.

Hvis vi skal sende hæftet ud, skal modtageren selv betale porto + et ekspeditionsgebyr på 100 kr. + moms.

Husk at angive navn og adresse + EAN nummer, hvis du bestiller fra en offentlig institution.

Hent selv hæftet

Det er også muligt at hente hæfterne på fire stationer rundt omkring i landet hos:

• København og Sjælland: Skoven i Skolen, Amalievej 20, 1875 Frederiksberg C. Send i forvejen mail til Malene Bendix på info@skoven-i-skolen.dk.
  • Fyn: Den Frie Lærerskole, Svendborgvej 15, 5762 Vester Skerninge . Send i forvejen mail til Lars Hansen på larsdfl@gmail.com.
  • Sydvestlige Jylland: Myrthuegaard, Myrthuevej 39, 6710 Esbjerg V. Send i forvejen mail til myrthuegaard@esbjergkommune.dk.
  • Nordvestlige Jylland: Læreruddannelsen i Nr. Nissum, Svinget 5, 7620 Lemvig. Send i forvejen mail til Karen Barfod, ksba@viauc.dk.

Fag:Billedkunst, Biologi, Dansk, Engelsk, Fransk, Fysik/Kemi, Geografi, Historie, Hjemkundskab, Håndarbejde, Idræt, Kristendomskundskab, Matematik, Musik, Natur/Teknik, Samfundsfag, Sløjd, Tysk
Klasse:0. - 3. klasse, 4. - 6. klasse, 7. - 9. klasse, Lærere
Sted:Skov, Sø og å, Kyst og hav, By og kultur, Åbent land