Skovens træer

Børnehæfte og 12 aktiviteter om skovens træer - én for hver måned i året.

Forsiden på børnehæftet "Skovens træer"

Kort om Skovens træer

Her kan du finde undervisningsmaterialet "Skovens træer". Det består af et børnehæfte og 12 ideer til aktiviteter med træer - én for hver måned i året.

"Skovens træer" er en lille opslagsbog om træer. For hvert træ kan du finde en fabel, fakta, ideer til små aktiviteter og tegninger af blade, blomster, frø og frugter.

"Skovens træer" er blevet genoptrykt mange gange. Nu er hæftet desværre udsolgt, så du må bruge pdf-versionen. Vi håber engang at få det genoptrykt.

12 aktiviteter om skovens træer
Du kan finde 12 ideer til aktiviteter med skovens træer - én for hver måned i året her på hjemmesiden. Aktiviteterne kan bruges sammen med hæftet "Skovens træer". Her er link til aktiviteterne:

Mere om skovens træer
Der er mange andre undervisningsforløb og aktiviteter om skovens træer her på hjemmesiden. Søg selv i menuen Aktiviteter og materialer.

God fornøjelse!

Fag:Natur/Teknik, Dansk, Biologi
Klasse:0. - 3. klasse, 4. - 6. klasse, 7. - 9. klasse
Sted:Skov
Årstid:Forår, Sommer, Efterår, Vinter

Forfattere: Thorstein Thomsen, Eva Skytte, Stephan Springborg og Malene Bendix.

Tegninger: Bettina B. Reimer.

Udgivelse: Børnehæftet "Skovens træer" er udgivet i et samarbejde mellem Skov- og Naturstyrelsen, Dansk Skovforening og Skoven i Skolen i forbindelse med Skovens Dag 2003.