Genplant Planeten: Træets kredsløb og klimaet

Find hæftet "Genplant Planeten - Træets kredsløb og klimaet". Det ligger som pdf-filer, bladrebog og på papir.

Forsiden af hæftet "Genplant Planeten - Træets kredsløb og klimaet".

Kære Lærer

Her kan du finde ude-undervisningsmaterialet "Genplant Planeten - Træets kredsløb og klimaet", som består af et hæfte og en plakat.

Materialet kan bruges i forbindelse med Genplant Planeten - en kampagne, hvor børn planter træer for et bedre klima. Og det kan også bruges uafhængigt af Genplant Planeten.

Genplant Planeten klimakampagnen kører i første uge af november 2015, 2016 og 2017.

Pdf-filer

Hele hæftet finder du i højre margin som fire pdf-filer bestående af:

• Kapitel 1 - 5
  • Kopiark til kapitel 1 - 5
  • Omslag
  • Inderside af omslag med kolofon, stikord og kilder

Plakaten kan du også finde som en pdf-fil:

• Plakat

Bladreversion

Du kan også hente hæftet i en digital bladreversion, som kan bruges på computer og tablets.

Fem udeforløb

Hæftet består af fem selvstændige undervisningsforløb med tilhørende kopiark om træets kredsløb og klimaet. Dem finder du link til her:

Bestil bog på papir

Hæfte og plakat er gratis og kan bestilles hos Skoven i Skolen på info@skoven-i-skolen.dk - vi er dog nødt til at fakturere et ekspeditionsgebyr på 100 kr. + porto + moms. Send gerne EAN-nummer ved bestilling.

Håb og glæde

Vi håber I får glæde af materialerne.

Fag:Natur/Teknik, Dansk, Biologi, Matematik, Sløjd
Klasse:0. - 3. klasse, 4. - 6. klasse, 7. - 9. klasse
Sted:Skov
Årstid:Efterår, Vinter, Forår, Sommer

Grej

Se hvad I skal bruge i hæftet.

Tid

Her er materialer til at arbejde med skov og træets cyklus hen over et år. Du kan vælge dele eller det hele.

Undervisningsmål

Formålet med Genplant Planeten og dette materiale er: at give mange bø...
Formålet med Genplant Planeten og dette materiale er:
  • at give mange børn mulighed for selv at handle aktivt for et bedre klima ved at plante træer - og arbejde innovativt og løsningsorienteret med klima,
  • at sætte fokus på bæredygtigt skovbrug og træanvendelse som klimaløsninger,
  • at fremme skovrejsning i Danmark.

Forfatter
Malene Bendix

Tegninger og grafik
Eva Wulff

Udgivelse
Skoven i Skolen 2015 i forbindelse med Genplant Planeten 2015.

Støtte til udgivelse af hæftet
DONG Energy

Støtte til Genplant Planeten
Nordea-fonden, DONG Energy, DAPO, Friluftsrådet, Danske Planteskoler, 15. Juni Fonden