Med hår og tænder

Børnehæfte og 12 aktiviteter om pattedyr - én for hver måned i året.

Forside på børnehæftet "Med hår og tænder"

Kort om hæftet "Med hår og tænder"

Her kan du finde undervisningsmaterialet "Med hår og tænder". Det består af et børnehæfte og 12 ideer til aktiviteter med pattedyr - én for hver måned i året.

I børnehæftet "Med hår og tænder" kan du finde tegninger, aktiviteter og fabler om de mest almindelige pattedyr i Danmark.

Hæftet er blevet genoptrykt flere gange, men er desværre udsolgt nu og findes kun som pdf-fil.

12 aktiviteter om pattedyr
Du kan finde 12 ideer til aktiviteter med pattedyr - én for hver måned i året. Aktiviteterne kan bruges sammen med hæftet "Med hår og tænder". Her er link til aktiviteterne:

Fag:Natur/Teknik, Dansk, Biologi
Klasse:0. - 3. klasse, 4. - 6. klasse, 7. - 9. klasse
Sted:Skov
Årstid:Forår, Sommer, Efterår, Vinter

Forfattere: Thorstein Thomsen, Eva Skytte og Stephan Springborg.

Tegninger: Bettina B. Reimer.

Børnehæftet "Med hår og tænder" er udgivet i et samarbejde mellem Skov- og Naturstyrelsen, Dansk Skovforening og Skoven i Skolen i forbindelse med Skovens Dag 2005.